Mereka Bloggers yang Chomel!!=D

Thursday, 15 September 2011

Snek minum petang: Serasi Berdua ^.^

Salam.

Hai Hai Hai..

Rasa macam nak demam. malas nak taip entri panjang panjang. 

mari layan gambar pre wedding kami hari tu. 


Perkenalan yang tidak dirancang mencipta persahabatan antara kami.


Persahabatan yang dibina mengakrabkan lagi perhubungan kami.


Segala pengalaman manis dan pahit dilalui bersama. suka duka dikongsi bersama.


Alhamdulillah dia telah memilih saya sebagai isterinya yang sah.


Semoga perkahwinan ini sentiasa diredhai dan diberkati olehNya.

Kami mengharapkan doa semua supaya keluarga kami sentiasa dilindungi dari segala musibah. Semoga pertemuan dan perpisahan diantara kami hanyalah kerana Allah SWT.

Amin.

Ok. Bye.

Salam.

p/s: gambar ini adalah hasil tangkapan OP yang sama masa majlis perkahwinan kami..=D

13 comments:

  1. sama cantik sama padan..bak kata pepatah lama, biar lambat asal selamat.err!!

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhhhh..comel!!. seriusss!!!

    ReplyDelete
  3. comel sgt lar gmbar pre-wedding ni :)
    suker.suker
    sepadan sgt

    ReplyDelete
  4. miss eiza: tQ dear..hiks..
    afzal: haha apa yang lamabt??ngee..tq2..:D

    cik kiwi: tq dear..hee..saja share ide untuk bride to be wat photoshoot..:D

    nafisah: TQ..:D

    ntcm von misteriusha: ahaaa..nanti buat macam jugak yer..:D TQ ya..:)

    ReplyDelete
  5. semoga anda berdua sentiasa berada dibawah RedaNya dalam menyusuri alam perkahwinan...^^

    ReplyDelete
  6. sweetnye! semoga berkekalan hingga ke akhirnye.. :)

    ReplyDelete
  7. bahagianye tengok gmbr akak,semoga ikatan yang terjalin berkekalan selama-lamanya hendakNya,.tahniah akak;)

    ReplyDelete
  8. sweet sgt kOrang ni...suke2 :D


    http://khayalan27.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. tQ all..love u all much much lah..:D amin amin..alhamdulillah..:D

    ReplyDelete