Mereka Bloggers yang Chomel!!=D

Thursday, 22 September 2011

Alhamdulillah..!!^.^

Salam.

Hai semua followers dan readers.

Alhamdulillah.

Saya telah memiliki 300 followers pada hari ke 11 menulis blog. 

saya tahu mesti ada orang mengata dibelakang. syok sendiri dowh minah tu, ntah pape weh die tu! semua nak cerita!, menyampah aku tengok blog die, asyik update update, takda kerja la tuh! pergi pasar pun nak amek gambar?poyo gila!

Tidak mengapa! apa pun yang anda kata, saya tidak kisah sama sekali. saya telah mendapatkan kebenaran dari enche suami untuk menulis blog dan share pengalaman saya berdasarkan syarat syarat yang ditetapkan oleh enche suami. yang penting saya jaga maruah dia dan keluarga saya! betulkan?

Jadi tak perlu kata apa apa, senyum!!


Terima kasih kepada pembaca setia blog ini, followers yang tidak jemu menulis komen di entri saya. saya sayang korang semua! dan juga kepada silent readers, saya tahu kamu sentiasa menyokong saya dalam diam. love u guys!!

ok. mari ikut enche suami tengok bola padang di UNIMAS.

till then. tata.

Salam.

6 comments:

  1. wah...tgk bola!!! Tahniah...dh 300...wow! Kejap giler...

    ReplyDelete
  2. wah,hebatnye akak bnyk follower...cmne tu....ajar la...sy dah berblog dari abis spm pun tak dapek capai cmni..

    *entri sy merepek kut..huhu..=p

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah. 11 hari dah 300. memang power ni. =)
    akak ni manis la ..

    ReplyDelete
  4. tahniah..jeles la sama dia, baru 11 kali menulis blog da dapat 300 follower..errr apa rahsienyew? huhuhuk :P

    ReplyDelete
  5. wahh.. tahniah kak =) keep on writting.. ignore spe yg dengki tu.. mereka jeles lettuuu

    ReplyDelete
  6. hiks..tQ semua..biasa biasa ja..orang lain da beribu ribu gaknyer..:p akak baru 300 da kecoh..hihi

    ReplyDelete